Thee trends
4 juni 2020 LOVE+T
In Thee-weetjes

Als je de huidige food trends in de gaten houdt zie je thee steeds vaker opduiken in het rijtje. Een mooie ontwikkeling vinden wij.

Iced tea & tea cocktails

Thee wordt steeds vaker gebruikt als gezonde vervanger van bijvoorbeeld frisdrank. In de horeca zie je steeds vaker een home made iced tea op de kaart staan. En ook in de cocktailwereld duikt thee steeds vaker op als geliefd ingrediënt. Dat is niet vreemd. Thee kan namelijk erg complexe en uitdagende smaken met zich meebrengen, waardoor een drank gelaagd wordt. Daarnaast is het een stuk gezonder dan bijvoorbeeld limonades.

Thee wordt een beleving

In de hogere horeca segmenten wordt thee steeds vaker aangeboden als optie voor een drank-spijs combinatie. Net als wijn, kan thee ook bepaalde smaken versterken en de smaakervaring van een gerecht veranderen. Er zijn zelfs theesommeliers die horeca hierbij kunnen begeleiden.

Ook in de ‘gewone’ horeca krijg je steeds minder vaak een kop heet water voorgeschoteld waar je dan zelf zo’n zakje uit een doos in mag dompelen. Thee begint eindelijk wat meer de aandacht te krijgen die het verdient! Geserveerd in mooi servies, steeds vaker losse thee, soms zelfs met een timer of in een prachtig potje. We like!

Met onze thee serveer je ook iets unieks. Niet alleen een prachtige biologische thee, in heerlijke smaken, maar de verpakking zal iedereen verrassen! Nergens anders vind je theezakjes in de vorm van een hartje. Bezorg jouw gasten (thuis of in de horeca) ook een glimlach op het gezicht door ze een kopje LOVE+T voor te schotelen!

 

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

0